Apr 9, 2009

a little easter - pieni pääsiäinenHaven't had much time for ministuff lately, but I did manage to make some easter decorations. The green grass is made from an old brush's bristles, planted in a plastic bottle cap. Narcissus is blooming too!

Minijutuille ei ole ollut paljoa aikaa viime aikoina, mutta joitain pääsiäiskoristeita sain tehtyä. Vihreä ruoho on tehty vanhan harjan harjaksista ja istutettu muovipullon korkkiin. Narsissikin kukkii!A few clumsy branches of pussy willow and some chocolate eggs.

Muutama kömpelö pajunkissaoksa sekä suklaamunia.

5 comments:

aniexma said...

So, so charming. I really should dig out my dollhouse.

Anonymous said...

Hei! Huomasin, että täältä oli käyty vieraisilla nukkekotiblogissani, joten tulin vastavierailulle :D Sulla on paljon itsetehtyjä ihania minijuttuja ja talossakin riittää vielä paljon sitä niin mukavaa sisustamista! Oikein kivoja askarteluhetkiä ja hyvää pääsiäistä!

Johanna Janhonen said...

Ystäväsi Minna vinkkasi blogistasi, lisäsin sen tänne: http://minitreasures.pbwiki.com/blogs_english . Kivoja juttuja sinulla :).

Roberta said...

Hello! I'm roberta from Italy and I want to leave you a lot of congratulation for yours minis...they are greats.
I'll return to see your blog.
Bye
Roberta

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色