Feb 1, 2009

handmade details - käsintehtyjä yksityiskohtiaI've been spending my evenings with itty-bitty projects. I made some kitchen towels from white linen. The lidded pot is by Bodo Henning (if I remember correctly) and painted a lovely turqoise.

Illat ovat kuluneet pikkiriikkisten projektien kanssa. Valkoisesta pellavasta tein keittiöpyyhkeitä. Kannellinen kattila on Bodo Henningin (jos muistan oikein), se on ihanan turkoosin värinen.This sky-blue scar is my first attempt at miniature knitting. The needles are made from toothpicks. I used embroidery threat as yarn, and made even little balls of yarn for the tiny knitter.

Tämä taivaansininen kaulaliina on ensikokeilu minineulonnan saralla. Puikot on tehty hammastikuista. Lankana käytin kirjontalankaa ja tein jopa pieniä lankakeriä minikokoiselle neulojalle.

5 comments:

JuanitaTortilla said...

WOW!!!

Miia said...

Kiva päästä seuraamaan nukkekotiprojektiasi! Minä olen myös harrastanut nukkekoti- ja minijuttuja parin vuoden ajan, mutta en ole kovin ahkera ollut sillä saralla etenkään viime aikoina. Minulla on nukkekotiblogikin, mutta olen halunnut pitää sen vielä erillään Tunnelmasta. Mutta kovasti jo olen harkinnut nukkekodissakin poikkeamista blogissani.

Anonymous said...

Aika suloisia!

Anonymous said...

Fantastic!

Anonymous said...

Heippa!
Taidan olla vierailulla täällä eka kertaa. Kiva kun olit jättänyt viestin nuket-palstalle, että blogisi löytyi.
Huh, näiden pienten neulominen on työlästä! Itse tein niillä pienillä metallineuloilla, joita löytyy miesten paitojen kiinnittämiseen käytettyinä. Oli hieman sormet pistellyt neulanreikiä täyteen... :)
http://kuuralehto.vuodatus.com