Mar 24, 2009

more flooring - lisää lattiaa



Grey stone mosaic will be the floor in the foyer. I'll need to figure out what to use as grouting. The summery tote on the bench is waiting for warmer weather and happy shopping trips. I embellished it with decoupage. In the background is a mirror that imitates those made from an old window pane.

Eteisen lattia tulee harmaasta kivimosaiikista. Täytyy vielä keksiä, miten toteutan saumauksen. Kesäinen kassi odottaa lämpimämpiä kelejä ja iloisia ostosretkiä eteisen penkillä. Kassi on koristeltu decoupage-tekniikalla. Taka-alalla on peili, joka matkii vanhaan ikkunanpokaan tehtyjä peilejä.



I chose a checkered pattern for the kitchen floor, in white and light grey. After the elaborate paint work was done I realized I probably should have painted the squares diagonally. But I'm not doing it over, not just yet. Notice the little aqua dish cloth by the sink? My homage to Martha Stewart (I have one in my 1:1 kitchen as well).

Keittiöön valitsin ruudullisen lattian, valkoista ja vaaleanharmaata. Työlään maalauksen jälkeen tajusin, että ruudut olisi varmaan kannattanut maalata vinoon. Mutta en ryhdy uusintamaalauksen, en ainakaan vielä. Huomaatko pienen turkoosin tiskirätin altaan reunalla? Se on kunnianosoitus Martha Stewartilla, 1:1-keittiöstäni löytyy samanlainen.

7 comments:

Anonymous said...

Sinulla on paljon kaikkea kaunista täällä. Tuo kesäkassi on kyllä ylisöpö. Minä en olekaan vielä koskaan kokeillut degoupage-tekniikkaa kankaalle. Ja kivaa, kun olet innostunut tekemään hortensioita sinäkin. Ne ovat suloisia sinisenä!

Anonymous said...

Täällä on tosiaan hurmavaa katseltavaa!
Sinä kun pidät pienistä asioista, niin oletko koskaan eksynyt erään pikkuisen auton blogille: http://pikkukuvia.wordpress.com/ ?

"Pikkutalvio" on ollut tauolla aika kauan, mutta luulenpa, että kevään edetessä sillekin tulee taas uusia seikkailuja. :)

Mukavaa kevättä!

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

Beautiful! I love the checkered floor. Andthe little tote bag is too cute!
Mercedes

Marja said...

Ruutulattiasta tuli hieno. Tuollaista olen joskus mielessäni suunnitellut. ja tuo kassi on suloinen. Mielestäni laattalattia ei tarvitsisi ollenkaan saumausta!

Matroskin said...

Apua. Miksen voi muuttaa tuonne? Antakaa pienennystaikajuomaa!

marlies said...

Ooo, I love that bag!
* marlies

Jikkes said...

Oh I love this so much.....everything!!!

Love,
Maureen